Sthlm Power Trip: Awaiting Da Withces


Obligatorisk föranmälan med namn och personnummer till:

powertrip@ominousrecordings.com
Listan stänger 24 timmar innan!

Holy hell!

Det vankas häxtider, korsfest och frosseri inom kort. Varför inte försöka frammana häxorna i förväg och ingå avtal med dem så du är safe inför skärtorsdagen och slipper få ringklockan söndertryckt av helvetets avkomma?

Vårens inomhusversion av Stockholms vassaste och otrendigaste open air-upplevelse bjuder på följande odöda akter:

KARPIS
Trummisens exilvistelse i filosofins hemland har inneburit ett konstant ifrågasättande av all form av existens, organisk och kategorisk. Så den tungrockande biker-sludgen har fått ge vika för ouzo-doftande jamsessioner och togapartymentalitet.

JSH
Provocerande usel smak när det gäller att skapa behagliga ljudmattor. Istället bjuds det på gnisslande rundgång och okvädesord. Går någonting sönder eller vet hen bara inte vad hen gör?

HUMAN RAYS
Bruset från en tv och beatet från en döende generation. Taktfast marscherar vi åt fel håll tillsammans. Det skär, pulserar, brusar och väsnas medan allt går åt helvete.

AVGRUNDEN
Ur askan av det som en gång var den fördömda jorden så reser sig en ny värld gjord av glas och betong som sträcker sig upp mot en himmel av stål.
Bladerunner-drone med erotiska miami(i rymden) vibes.

HORW
Introvert vredesutbrottsyoga för allmän beskådan. Trippar bäst som trippar sist. Under en blöt filt gömmer sig en värmande känsla av något tvetydigt.

20-03
60 kr i dörren
CASH RULES, vi tar inga kort

Obligatorisk föranmälan med namn och personnummer till:
powertrip@ominousrecordings.com
Listan stänger 24 timmar innan!